felvesszük majd szerkesztjük
Alaposan megtervezzük, precízen felvesszük, igényesen megszerkesztjük, stílusosan dizájnoljuk, előkelően becsomagoljuk...

Mindig maximálisan a megrendelő igényeit szem előtt tartva dolgozunk.

Szolgáltatásaink

Többkamerás felvételek

Többkamerás felvételek készítése akár helyszíni keveréssel, közvetítéssel, kivetítéssel

Kameramozgatók
alkalmazása

Többféle giriszkópos és mechanikus szerkezet a stabil és rezzenéstelenül úszó felvételekhez (Fly-Cam, Jimmy Jib Crane, Dolly, Dji eszközök, drónok).

Esküvői filmek
készítése

Komplett, rövidített és kreatív esküvői filmek készítése rengeteg extrával

Szalagtűzős
felvételek

Többkamerás FHD felvétel komplett iskolák, vagy osztályok részére, kreatív osztályfilmmel, videomegosztással

Vetítés

Ledfalas, projektoros képmegjelenítés rendezvényeken, előadásokon nagy fényerejű berendezéssel

Hangosítás
kül- és beltéren

Minőségi hangosítás, zeneszolgáltatás bármilyen rendezvényen

Utasítórendszer
kiépítése

Kábeles és rádiós Intercom utasítórendszer kiépítése kameramanok, vagy staff részére

Jeltovábbítás
(audio - video)

Kép és/vagy hangjelek kábeles, vagy rádiós továbbítása 2-től - 200 méterig

Bevilágítás
kül- és beltéren

Rendezvények, színpadok fehér fényű bevilágítása akár különböző színhőmérsékletű reflektorrendszerekkel.

Színes
világításrendszerek

Színes, fix és vezérelt világításrendszer kiépítése led reflektorokkal, neonokkal, akár rádióvezérléssel

Fényeffektek
igény szerint

Színes, mozgó fényeffekt-lámpák, grafikus és hangvezérelt laser scrab-ek kihelyezése

Esküvői videók
FHD és 4K kamerákkal, lépstabilizátorokkal rögzítve

Filmjeink mindig a legutolsó trendnek megfelelően, nagy igényességgel készülnek. Maximálisan figyelembe vesszük az ifjú pár óhajait, elvárásait. Készülhet Hightlights, Trailer, kreatív kisfilm, vagy akár komplett, teljes esküvői film is, vagy ezek variációi. Ennek kiválasztásához csomagajánlatok állnak rendelkezésre, melyek akár tovább kiegészíthetők extra lehetőségekkel. Készíthetünk már az esküvő előtt felvett és megszerkesztett kisfilmet is, melyet a lakodalmi vacsora valamelyik tálalási szünetében minőségi kivetítéssel és hangosítással le is tudunk játszani. Az többi film utószerkesztési ideje – csomagtól és bonyolultságtól függően – általában 3-6 hét. A stúdió rengeteg ötlettel segíti a lehető legtökéletesebbé tenni az ifjú pár nagy napját. A minőségi szolgáltatók ajánlása, kiválasztása mellett millió kreatív ötlettel, látványtervezéssel, technikai kiegészítővel segítünk emlékezetessé tenni az esküvőt – teljesen díjmentesen! Sokféle színes fényeffekt technika áll rendelkezésünkre, hogy folyamatosan tovább emelhető legyen a hangulat az est folyamán. (alap színes világítás, neonok, vezérelt led reflektorok, robot- és fényeffekt lámpák, színes laser, …)

Studiómunkáink

Videofelvételek
szerkesztése

Broadcast és amatőr videofelvételek számítógépes szakszerű szerkesztése

Feliratozás
utóhangosítás

Filmek feliratozása, narrátorozása, zenei aláfestése, hang-effektezése

Hanganyagok
szerkesztése

Előadások, CD lemezek, zenei alapok összeállítása

Videoanyagok
átírása

Videoformátumok átírása bármiről-bármire stúdió-berendezéseken (Card, BD, HDV, DVCAM, DV, mini DV, DVD, D8, Hi-8, V8, S-VHS, VHS, VHS-C, VCD)

Transzkódolás
bármiről-bármire

Videorendszerek transzkódolása bármiről-bármire szinte minden formátumban (NTSC-PAL-SECAM-MESECAM)

Blu-ray
és DVD írás

Menükészítéssel, bármilyen formátumról, célgépekkel és számítógépekkel

Másolás
sokszorosítás

CD, DVD, Blu-ray, Pendrive, Card másolás, sokszorosítás felületnyomtatással, betétlappal, tokozással, fóliázással

Videofájlok
formátumváltása

Számítógépes átkódolások bármiről-bármire (AVCHD, MOV, MP4, AVI, interlace, progressive, 25i-től 120p-ig)

Fotókészítés
videóról

Fotókészítés videóról, bármilyen formátumról fájlba, vagy fotónyomtatással

Szalagtűző videók
szalagtűző rendezvények felvétele

...

Referenciáink

Emlékmentés
Örökre megmenthetjük korábbi videofelvételeit

Régi VHS, VHS-C, Sony 8-as, Hi-8-as, D8-as, mini DV kazettáit, vagy akár a legújabb memóriakártyás felvételeit is átírhatjuk DVD, vagy Blu-ray lemezre - menükészítéssel, vagy akár egy külső merevlemezre is. Az átírás speciális stúdió-berendezésekkel a lehető legkiválóbb minőségben történik. Nem kell tovább rakosgatnia, őrizgetnie féltve őrzött felvételeit. Mi rendszerezzük és kiírjuk az Önnek legkezelhetőbb formátumba - igen rövid határidővel. A szalagjai idővel sérülhetnek, lemágneseződhetnek, sőt már a lejátszójuk sem biztos, hogy működik még, de mi véget vethetünk az aggódásainak. Talán most még megmenthetőek a gyermekek, születésnapok, nyaralások, ballagások emlékezetes pillanatai, ne gondolkozzon sokáig!

Amit mi képviselünk

A P&P VIDEO STUDIO 1986-ban alakult Debrecenben. Alapítója és vezetője Puskás Pál okl. gépész üzemmérnök (DATE MGFK), felsőfokú számítógép-programozó (KLTE-SZÁMALK) és videó operatőr (MTV, Filmfőigazgatóság). 1993-ig magánvállalkozásként működött a stúdió, azóta pedig a Nagyerdő Kft. egyik önálló tevékenységű szolgáltatási ágazata. A kft. ügyvezető igazgatója is: Puskás Pál. Az első 12 évben Debrecenben a Péterfia utcán, 1997-től pedig a Kishegyesi úton van a cég székhelye. A stúdió alapvetően bemutató- és referenciafilmek, klipek, etűdök készítésével, illetve többkamerás felvételek és élő közvetítések megvalósításával foglalkozik. 1998-ban, a régióban elsőként nyitott a digitális broadcast színvonal felé, azóta is DVCAM, illetve már HDV rendszerben és mindig a legmodernebb szerkesztési háttértechnikával készíti munkáit. Mivel minden használatos videoformátummal rendelkezik, lakossági szolgáltatásként bármit-bármire át tud írni, bármilyen hordozóról tud DVD archiválást végezni, sőt CD/DVD sokszorosítással is foglalkozik. Kiemelkedő szinten készít szerkesztett filmeket iskolai szalagtűzőkről, ballagásokról, diplomaosztókról, esküvőkről, kulturális műsorokról, előadásokról, koncertekről és orvosi kongresszusokról is. Az országban egyedülálló esküvői szolgáltatáscsomaggal vívta ki távoli városok megtisztelő figyelmét és megrendelését. Híre és munkája a világ távolabbi országaiban is méltón hirdetik nevét (Párizs, Chicago, Hong-Kong). ( Lásd: - referenciák )